Espadaler: estem situats en la cruïlla de seguir el camió del mambo precipici avall o de tornar la política a les institucions

November 25, 2017

 

Ramon Espadaler, el candidat d’Units número 3 a la llista del PSC, ha dit que “pactarem amb qui estimi el país. No tenim els nostres i els seus perquè els nostres són tots, parlin com parlin, pensin com pensin i visquin on visquin”. Per la seva banda, el cap de llista, Miquel Iceta s’ha compromès a “canviar el rumb 180 graus” després que els que dirigien Catalunya l’hagin portat “a la col·lisió”.

 

En l’acte d’Units per Avançar per explicar l’Aliança pel seny i pel catalanisme amb el PSC, el candidat número 3 per Barcelona, Ramon Espadaler, ha assenyalat que aquestes eleccions “situen Catalunya en la cruïlla de continuar el camí de la furgoneta del mambo precipici avall o de tornar a la política i a les institucions”.  “Són –ha afegit- una cruïlla entre l’independentisme que ja hem vist on ens ha portat i l'immobilisme de PP i Cs”.  I ha reblat: “construirem ponts i no trinxeres”.

 

“Ens fa molta por que el pèndol se'n vagi a l'altre extrem i que la situació s'aprofiti per escapçar l'autogovern que tenim" –ha dit Ramon Espadaler.

 

El candidat del partit ha dit que “en aquestes eleccions no ens juguem un tipus impositiu o una infraestructura per davant d’una altra, sinó una cosa molt més important”. Ha explicat que “en el nostre programa portem dues qüestions: complir la llei i fer política. Mireu si és excepcional el moment que hem de demanar això davant els que incompleixen la llei i els que no fan política”.

 

Espadaler ha esmentat la situació a Alemanya i ha defensat el tancament de files entre la democràcia cristiana i la socialdemocràcia a Catalunya. I ha subratllat: “pactarem amb qui estimi el país. No tenim els nostres i els seus perquè els nostres són tots, parlin com parlin, pensin com pensin i visquin on visquin”.

 

Per aquest motiu ha reclamat que “cal recuperar la serenitat” i ha elogiat el tarannà de Miquel Iceta davant dels adherits a Units per Avançar:  “És una persona un candidat expert capaç de parlar amb els uns i els altres. És el present que Catalunya necessita, per capacitat política i per trajectòria, per gestionar el moment polític actual”.

 

Espadaler ha defensat l’alliança electoral del PSC i Units per Avançar: "necessitem acords entre formacions que tenen objectius comuns" amb la voluntat de configurar un govern en solitari amb suports externs, i ha animat els adherits a Units –partit que ha qualificat de primer partit polític post procés- a tenir “coratge per defensar un projecte que és la llavor del que està per venir”.

 

Iceta es compromet a canviar el rumb 180 graus

 

Per la seva banda, el candidat de llista del PSC a la presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, s’ha compromès a “canviar el rumb 180 graus” després que els que dirigien Catalunya l’hagin portat “a la col·lisió” i ha apostat per això “per la fraternitat, la prosperitat, el seny, l’estabilitat i la bona feina”.

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square