Units per Avançar en l’acte de presentació de la candidatura de Barcelona

November 12, 2017

 

Ramon Espadaler i Olga Ortiz han participat en l’acte de l’Aliança pel seny i pel catalanisme i la foto de la candidatura de la circumscripció de Barcelona. Carlos Losada, candidat en els darreres llocs de la llista, no ha pogut assistir-hi per ser fora de Catalunya.

 

Durant l’acte, el candidat a la presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, ha afirmat que el nostre logo –i, per tant, el nom del nostre partit, Units per Avançar- simbolitzen perfectament l’objectiu de la campanya.

 

A la foto teniu Jordi Cerezuela, secretari d’Organització, Oriol Molins, president, Miquel Iceta, primer secretari del PSC, Ramon Espadaler, candidat número 3 per Barcelona, Olga Ortiz, candidata número 24 de la llista de Barcelona, i Jordi Daura, membre del comitè directiu d’Units per Avançar.

 

En una altra foto, teniu el moment previ de la foto oficial amb Ramon Espadaler i Miquel Iceta.

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square