Les eleccions comportaran canvis significatius: modificaran la situació al Parlament

October 31, 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En aquesta entrevista a Onda Vasca al programa Euskadi Hoy de Javier Vizcaino, el portaveu del grup promotor, Carlos Losada, ha afirmat que en aquests moments la convocatòria d’eleccions pot ser una solució i que amb el nou mapa polític que sorgeixi es podran començar a solucionar problemes.

 

Losada ha subratllat que “les eleccions comportaran canvis significatius que modificaran la situació parlamentària” i ha reiterat que la DUI i el 155 han estat “un fracàs de la política i del diàleg”.

 

El portaveu d’Units, que ha recordat que “venim de la tradició socialcristiana”, ha assenyalat que “la nostra proposta passa per millorar la cohesió interna” i per “un a articulació politica millor”, que “pot recordar el model basc en finançament”.

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR