Comunicat d’Units per Avançar davant els darrers esdeveniments polítics

October 12, 2017

 

 

 

 

 

 

Units per Avançar aprecia el gest del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, de no fer efectiva la Declaració d’Independència, així com el no automatisme en l’aplicació de l’Article 155 de la Constitució espanyola per part del president del Govern de l’Estat, Mariano Rajoy. 

 

Això no obstant, instem el president Puigdemont a renunciar explícitament i definitivament al camí de la unilateralitat, de la mateixa manera que reclamem al president Rajoy que assumeixi des de la política el repte que Catalunya i Espanya tenen plantejat.

 

Units per Avançar valora positivament la voluntat d’iniciar un procés de reforma de la Constitució anunciada ahir pels líders dels dos primers partits d’àmbit estatal, alhora que insta els partits polítics amb representació al Parlament i a les Corts Generals a implicar-s’hi.

 

Barcelona, 12 d’octubre de 2017

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 30, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square