Ens sumem a la proposta d’una comissió independent de diàleg. #DemocràciaÉsDiàleg

October 5, 2017

 

Davant de la proposta del Col.legi d’Advocats de Barcelona de crear una comissió independent de diàleg que impulsi una interlocució entre el govern de l’Estat i el govern de la Generalitat, formada per representants de tots els partits polítics, membres dels col·legis professionals i entitats d’interès públic, manifestem que:

 

Units dóna suport  a qualsevol iniciativa que aposti pel diàleg des del rigor i la voluntat de refer ponts. I el Col·legi d’Advocats de Barcelona és una institució perfectament vàlida per fer-ho per la seva neutralitat, experiència, coneixement i transversalitat. Ens sumem a aquesta iniciativa. #DemocràciaÉsDiàleg.

 

Carlos Losada, portaveu d’Units per Avançar

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR