HEM PARTICIPAT EN LES CONCENTRACIONS CONTRA EL TERRORISME

August 18, 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una delegació d’Units per Avançar encapçalada pel nostre portaveu, Carlos Losada, ha participat en el minut de silenci que s’ha fet a la plaça Catalunya de Barcelona com a manifestació de rebuig rotund del terrorisme.

 

Losada, acompanyat d’altres membres d’Units com Salvador Sedo o Jordi Cerezuela, ha dit que “hem de ser conscients que només la unitat i la solidaritat entre els uns i els altres ens permetrà acabar amb un problema que esperem que en breu sigui història”.

També hem participat en diversos minuts de silenci que s’han fet a Catalunya davant dels ajuntaments. A Girona, per posar un exemple, hi ha estat Montse Surroca, signant també del manifest d’Units per avançar.

 

No tenim por. Tots som Barcelona. Tots som Cambrils. Reiterem el nostre condol per les víctimes i el nostre suport als seus familiars i amics i alhora desitgem la recuperació ràpida dels ferits.

 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 30, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square