El Bages ja està en marxa

July 28, 2017

 

 

 

Aquest dijous 27 de juliol, Units per Avançar s'ha presentat a la comarca del Bages. La ciutat de Manresa va ser el punt de trobada de la gent de la comarca, on el nostre portaveu Carlos Losada, juntament amb altres promotors del parit, van compartir una estona amb un grup de persones de la comarca amb ganes i il·lusió per encetar el nou projecte d’Units.

 

Losada va intervenir explicant el projecte d’Units per Avançar. Va parlar d’un catalanisme que superés els blocs, les trinxeres d’uns i altres:“Ens cal un catalanisme  constructor de majories socials i polítiques que cohesioni el país i sortir de l’actual atzucac”.

 

També va fer referència a aspectes més ideològics de la formació respecte l’humanisme: “Col·loquem la dignitat de la persona al centre de la nostra acció política. Més llibertat, més responsabilitat”. I de la importància de les famílies: “Catalunya funcionarà quan les famílies tornin a ser fortes. Calen polítiques en favor de les famílies”. O de la seguretat: “En un món cada vegada més insegur, cal dur a terme fortes polítiques en favor de la seguretat dels nostres ciutadans. És un dels grans reptes que tenim en el segle XXI”.

 

En el pla municipal, Maria Prat, en nom dels recents adherits del partit a la comarca, va assegurar que es deixaran la pell treballant perquè el partit tingui un fort arrelament al territori i el 2019, en les eleccions municipals, el partit tingui presència als ajuntaments. “El que Units per Avançar representa és el que molta gent està esperant”.

 

Finalment, Oriol Molins, membre del grup promotor, va exposar els reptes que té el partit en el futur més immediat com ara preparar la Convenció Nacional que se celebrarà després de l’estiu.

_______

 

Notícia del Diari Regió 7 sobre l'acte de presentació a la comarca:

http://www.regio7.cat/manresa/2017/07/28/units-avancar-presenta-manresa-refer/426781.html

 

 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square