Units per Avançar es presenta a Pineda de Mar

July 27, 2017

 

 

Aquest dimecres 26 de juliol al vespre s’ha presentat el projecte polític d'Units per Avançar a Pineda de Mar (Maresme). En l'acte de presentació ha intervingut el nostre portaveu nacional, Carlos Losada, l'empresari pinedenc Joan March i l'ex regidor Guillem Mateo. 

Losada ha explicat amb detall el manifest del 19 de juny, el pensament polític d'Units i els objectius polítics. També ha remarcat que per a Units la implantació territorial és primordial perquè el partit pugui funcionar: "Pineda és l'exemple clar que estem fent les coses ben fetes"

Per la seva banda, Joan March ha fet una aposta ferma per fer créixer Units a Pineda i per presentar-se a les eleccions municipals del 2019. "Pineda necessita un canvi de rumb, i si fem les coses bé, estarem en condicions de ser l'alternativa de govern".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carlos Losada i Joan March han realitzat unes declaracions a Ràdio Pineda, que podeu escoltar a continuació:

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 2, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square