L'advocada Gemma Torelló i l'alcalde David Masdeu, al nou partit Units per Avançar

July 6, 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

La nova formació d'arrel catalanista, liderada per Carlos Losada, es va presentar dimarts en un acte al Vendrell.

 

El passat 19 de juny es va presentar a Barcelona Units per Avançar, una nova formació d'arrel catalanista, liderada per Carlos Losada, Doctor en ciències empresarials i professor de la Universitat Ramon Llull (Esade), qui va presentar el partit a les nostres comarques el passat dimarts en un acte al Vendrell davant d'unes quaranta persones de diverses sectorials.

 

Els firmants penedesencs són Gemma Torelló i Sibill, advocada i especialista en dret vitivinícola, i David Masdeu Baqués, empresari, membre de la junta directiva de la Federació Empresarial Gran Penedès, i Alcalde de Puigdalber.

 

El conjunt de persones que arranquen aquest moviment venen de procedències polítiques i professionals diverses que preocupats per la situació actual i "s'uneixen per superar amb èxit els reptes que Catalunya te plantejats com a societat, recollint el millor dels valors del catalanisme del centre polític, de l'esperit federalista europeu i del pensament polític humanista social cristià".

 

Segons la formació, "Catalunya, en els darrers temps, viu sota una tensió creixent formada per grans promeses i esperances d'una banda i per l'immobilisme i sordesa per part de l'altre, on, entre ambdues posicions hi ha una incomunicació crònica. Apel·lar a les emocions del nacionalisme d'ambdues parts importa més que cenyir-se a la realitat i les possibilitats del context actual, que provoca un desgast esgotador per l'excitació col·lectiva irressol·luble que ens porta a una divisió de la societat catalana. El punt d'inflexió només pot sorgir d'una mirada més àmplia que sàpiga fixar un horitzó comú a partir d'uns objectius més profunds i compartits".

 

Article a Eix Diari

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Declaració fundacional d'Units per Avançar

June 17, 2017

1/1
Please reload

Notícies recents

September 30, 2020

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos a
  • Twitter Basic Square
  • Facebook Basic Square