Signants del Manifest Fundacional

CARLOS LOSADA MARRODÁN

Logronyo, 1957

Doctor en Administració i Direcció d'Empresas i llicenciat en Ciències empresarials per ESADE (Universitat Ramon Llull) i llicenciat en Dret per la UB. Professor titular a ESADE, escola de la qual en va ser Director General (2000-2010). Ha desenvolupat posicions directives en el món empresarial, no lucratiu i públic.

HELENA ISÁBAL ROCA

Barcelona, 1960

Metge. Diplomada en direcció d’institucions sanitàries per IESE y Màster per la UAB.

ANTONI DURÁN-SINDREU BUXADÉ

Barcelona, 1957

Doctor en Dret i Economista, és conseller d’empreses i participa activament en la societat civil amb articles de premsa, publicacions de llibres i una significativa presència en diverses associacions de caràcter tècnic. Acadèmic de la Real Acadèmia Europea de Doctors. Director del Màster en Fiscalitat de la Barcelona School of Management (UPF-IDEC), director acadèmic del Postgrau en Fiscalitat de la Universitat d'Andorra i és professor a la Universitat Pompeu Fabra de les assignatures Règim Fiscal de l'Empresa i Sistema Fiscal Espanyol.

IGNASI RAFEL CELADA

Barcelona, 1963

Soci fundador i director de Talman Group. Enginyer industrial (Universitat Politècnica de Barcelona), MBA (ESADE), PDG (IESE). Més de 25 anys d'experiència en gestió d'empreses de serveis i des de fa més de 20 anys, en l'àmbit de la consultoria de recursos humans, especialitzat en Executive Search. Els seus principals experiències es troben en les pràctiques de direcció general, empresa familiar, màrqueting i industrial.

PERE GUINJOAN GABRIEL

Barcelona, 1954

Economista. Llicenciat en Administració d'Empreses (ESADE) i Master of Science en Econometria (London School of Economics). Ha treballat durant més de trenta anys en una prominent empresa catalana de banca com a analista financer, en diverses especialitats. Acaba de dipositar, a la Universitat Abat Oliba, la seva tesi doctoral, que porta per títol "El Concepte d'Economia del Bé Comú".

DAVID MASDEU BAQUÉS

Puigdàlber, 1974

Estudis d’administració d’empreses. CEO d’Especialitats M. Masdeu S.L. (Espanya). President de Maribel S.A.S (França) i de Masdeu Japan INC (Japó). Alcalde de Puigdàlber i membre de la Junta directiva de la Federació empresarial Gran Penedès.

MONTSE SURROCA COMAS

Caldes de Malavella, 1974

Advocada en exercici. Portaveu d'Unió i responsable de comunicació i imatge des d'octubre 2014 fins març de 2017. Diputada al Congrés per Girona en les Legislatures IX i X.

JOSEP LLUIS DE ARÓSTEGUI

Tarragona, 1956

Arquitecte Superior per la UPC Barcelona, amb estudi obert de fa 36 anys. Fundador de la societat R. De Aróstegui i Associats SLP l’any 1996. Diplomat en Arquitectura legal i Forense per la UPF. Professor d’Urbanisme i Projectes Urbans a l’ETS Arquitectura de la URL. Professor durant 22 anys de dibuix tècnic de BUP i COU als col·legis La Salle de Tarragona i Reus.

JULIO MOLINARIO VALLS

Barcelona, 1948

Advocat de l’Estat. President de la Fundació “ Educación y Cooperación”, de educació de nens al tercer mon. President de la Fundació “Ave María” de discapacitats profunds. Ex Secretari General de Caixa de Barcelona. Ex Director General de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona. Ex Secretari General del Comité Organitzador dels Jocs Olímpics “Barcelona’92”; Ex Secretari General de Endesa Distribución S.A.

ALEXANDRE PONS ABELLA

Barcelona, 1991

Graduat en Dret i màster en advocacia a la UPF i també postgrau en Dret Diplomàtic i Consular. Actualment exerceix d'advocat en un despatx dedicat al dret civil i mercantil. A més de diverses experiències internacionals, ha participat activament en moviments juvenils polítics i socials.

GEMMA TORELLÓ SIBILL

Sant Sadurní d’Anoia, 1961

Advocada especialista en dret vinícola. Autora del llibre “EL CAVA EN LA CEE”. Ha estat professora de EADA.

XAVIER GÜELL CARDONA

Berga, 1970

Llicenciat en Dret per la UB 1993. Màster de Postgrau en Recursos Humans per EADA 1995. Tota la seva carrera professional ha estat en l'àmbit educatiu, docència, tasques de direcció, o com  a emprenedor de centres educatius. Actualment dirigeix l'Escola Xarxa de Berga.

SALVADOR SEDÓ ALABART

Reus, 1969

Enginyer tècnic industrial per la EUETIB, UPC. President de NISIROS SL, consultoria d'enginyeria i internacionalització. Director executiu de la Fundació Coll i Alentorn. Diputat al Parlament Europeu (2011-2014) i Senador (2014-2015).

Please reload

CONXITA TARRUELLA TOMÀS

Benavent de Segrià (Lleida), 1949

Ex diputada al Parlament de Catalunya i Congrés dels Diputats. Actualment presideix l’Associació Esclerosi Múltiple de Lleida, vicepresidenta de la Fundació per la lluita contra l'esclerosi múltiple (FEM) de Catalunya i l'Asociación Esclerosis Múltiple España (EME). A la vegada, és presidenta a nivell estatal de Neuroalianza, plataforma que agrupa totes les malalties neurodegeneratives (ELA, Alzehimer, Parkinson, EM i Neuromusculars).

JOSEP BARCELÓ GAZULLA

L’Hospitalet de Llobregat, 1948

Mestre industrial. Sindicalista de la USOC, de la qual en va ser Secretari General de 1987 fins 1996. Va treballar a la OLIVETTI durant 40 anys.

JOAN-PERE BARRET NERÍN

Barcelona, 1967

Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona, Doctor en Medicina per la Universitat de Groningen (Holanda) i Màster en Recerca Clínica per la Universitat de Texas (USA). Actualment és el cap de Servei de Cirurgia Plàstica i Cremats i Director del programa de Trasplantament de Cara de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. També és Professor Associat de Cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

JORDI ALBERICH LLAVERIA

Barcelona, 1958

Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE al 1980. President i Fundador, l’any 1988, de M&A Fusiones y Adquisiciones. Subdirector de Unileasing els anys 1983-1985. Fundador de Promoción de Humanidades y Economia i co-Director de l’Escola Europea d’Humanitats.

FÈLIX RIERA PARDO

Barcelona, 1964

Ha estat director editorial de Grup 62, l'Esfera dels Llibres, director de l’Institut de les Empreses Culturals, director de Catalunya Radio, professor associat de la Facultat de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra i conseller del Consell de l'Audiovisual de Catalunya. Actualment és codirector de la publicació cultural Hänsel i Gretel i director editorial de l'editorial EDLibros.

JOSEP MARIA PRATS BATET

Blancafort, 1962

Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. Màster en Gestió de la Informació per la Universitat Ramon Llull.  Màster en Història de les Religions per la Universitat Rovira i Virgili. Director Titular dels col·legis La Salle-Reus i La Salle-Tarragona. Patró de la Fundació Vidal i Barraquer de Cambrils. Quart Tinent d'Alcalde i Conseller de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona. Membre de diverses associacions culturals de Tarragona.

CARLES TORRECILLA GUMBAU

Sabadell, 1972

Professor universitari. Doctor en Marketing. Empresari i divulgador.

ANTONI POLO MOYA

Forcall (Els Ports), 1960

Mestre, educador social habilitat, psicopedagog, llicenciat en CC.Religioses. Director del Centre Obert Sant Francesc (Ajunament Tortosa), Director Centre de Menors: Departaments Justícia i DGAIA (CRAE), Director General Edifici Seminari (Col·legi Sagrada Família) i de l'empresa Altius SLU, Director Escola de l'Esplai de Tortosa i President del Grup d'Esplai Blanquerna.

JORDI DAURA MOLINS

Barcelona, 1991

Graduat en Enginyeria en Organització de les TIC i Màster en Tecnologies per a les ciutats i xarxes intel·ligents per La Salle-URLL. Consultor. Conseller Municipal al Districte de Gràcia.

KEVIN REQUENA ALSINA

Lleida, 1991

Llicenciat en Ciència Política i Gestió Pública. Màster en màrqueting polític, estratègies i comunicació política. Màster en dret local.

JOAN ANTONI CABALLOL ANGELATS

Tortosa, 1964

Expert en Creació i Distribució Turística i Comerç internacional del sector Agroalimentari. President Pimec Comerç - Terres de l'Ebre.

JORDI CEREZUELA BADIA

Barcelona, 1967

Diplomat en Management i MBA per INESE. Director Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social. Empresari del sector salut. Directiu de la Federació Catalana de Basquet, tresorer de la Fundació del Basquet Català. Membre del Consell Social del Observatori de la Discapacitat Física i membre del Consell Assessor de la Subdirecció General d’Avaluacions Mèdiques de la Generalitat de Catalunya.

ORIOL MOLINS MONTEYS

Barcelona, 1972

Llicenciat en empresarials i MBA per ESADE. Actualment treballa al Grup Bimbo, anteriorment ho havia fet a ABB i Panrico.

Please reload

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR