Un equip de persones compromeses

ORIOL MOLINS MONTEYS

Barcelona 1972. Llicenciat en empresarials i MBA per ESADE. Actualment treballa al Grup Bimbo, anteriorment ho havia fet a ABB i Panrico.

President

ALBERT BATLLE BASTARDAS

Barcelona 1953. Advocat. Polític i Gestor Públic. Actualment, Tinent
d’Alcalde de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona.

HELENA ISABAL ROCA

​Metge. Diplomada en direcció d’institucions sanitàries per IESE y Màster per la UAB.

Presidenta Consell Nacional

​ANTONI DURAN-SINDREU BUXADÉ

Barcelona, 1957. Doctor en Dret i Economista, és conseller d’empreses i participa activament en la societat civil amb articles de premsa.

Viepresident

XAVIER GÜELL CARDONA

Berga, 1970. Llicenciat en Dret per la UB 1993. Actualment dirigeix l'Escola Xarxa de Berga.

DAVID PÀMPOLS CAMATS

Lleida, 1972. Arquitecte superior per la ETSA Barcelona. Exerceix la professió liberal d’arquitecte al front del seu propi estudi.

FRANCESC MARFÀ BADAROUX

Barcelona 1962. Llicenciat en Dret per la UB. Advocat en exercici, col·legiat
a l’il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona; especialista en Dret
Administratiu.

MONTSE SURROCA COMAS

Caldes de Malavella, 1974. Advocada en exercici. Diputada al Congrés per Girona en les Legislatures IX i X.

JULIO MOLINARIO VALLS

Advocat de l’Estat. President de la Fundació AVE MARIA per a discapacitats profunds, i de la Fund. Institut de Robòtica per a discapacitats; anteriorment  Director General de Assessorament a la Generalitat del President Tarradellas; Secretari General de la Caixa de Barcelona

TOMAS GÜELL BARNILS

Psicoleg d’Organitzacions per la Universitat Ramon Llull. Medallista nacional i Europeu de Taekwondo.

Joves d'Units

JOAQUIM LLIMONA BALCELLS

Barcelona 1960. Llicenciat en Dret UB. Màster en Dret Europeu Collège d'Europe, Bèlgica. PDG IESE. Advocat  i Consultor. Professor de Dret Europeu de la UB. Ha estat Secretari de Relacions Exteriors de la Generalitat i Comissionat de Relacions Internacionals de l'Ajuntament de Barcelona.

Please reload

RAMON ESPADALER PARCERISAS

Vic1963. Llicenciat en Història per la UB i estudis en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB. Actualment  és diputat al Parlament de Catalunya

Secretari General

SALVADOR FERRAN PEREZ-PORTABELLA

Barcelona, 1955. Llicenciat en Dret, Màster en Dret Autonòmic i Constitucional per la UAB; soci fundador del bufet LSF Advocats; President Executiu d'entitats socials sense ànim de lucre, i Empreses d'Inserció Social.

Secretari d'Organització

MAITE CATALA

Barcelona, 1970. Llicenciada en Dret per la UB, 1993.Màster en direcció Pública ESADE, 2017. Actualment, gerent del districte de Sarrià –Sant Gervasi de l’Ajuntament de Barcelona..

IGNASI RAFEL CELADA

Barcelona, 1963. Soci fundador i director de Talman Group. Enginyer industrial (Universitat Politècnica de Barcelona), MBA (ESADE), PDG (IESE). 

Vicepresident

JOAN ANTONI CABALLOL ANGELATS

Tortosa, 1964. Expert en Creació i Distribució Turística i Comerç internacional del sector Agroalimentari. President Pimec Comerç - Terres de l'Ebre

KEVIN REQUENA

​Llicenciat en Ciència Política i Gestió Pública. Màster en màrqueting polític, estratègies i comunicació política. Màster en dret local.

SANTIAGO CAPACES MONFORT

Barcelona, 1978. Diplomat en empresarials per l´Universitat Ramon Llull. Actualment, i des de l´any 2009, treballa en l´àmbit de la consultoria fiscal a empreses; anteriorment va treballar en el camp de l´auditoria de comptes

Responsble Econòmic

OLGA ORTIZ MORENO

Barcelona 1978. Llicenciada en Dret per la UB. Actualment exerceix d'advocada a l'il·lustre col·legi d'advocats de Mataró.

ROSA MARI SALMERON PALLARES

​Lleida, 1981. Llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida. Sempre ha treballat en l’empresa privada com a advocada exercent.

Please reload

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR