- L'EQUIP -

- MEMBRES DEL COMITÈ DIRECTIU -

ORIOL MOLINS MONTEYS

Barcelona 1972. Llicenciat en empresarials i MBA per ESADE. Actualment treballa al Grup Bimbo, anteriorment ho havia fet a ABB i Panrico.

President

JORDI CEREZUELA BADIA

Barcelona 1967. Diplomat en Management i MBA per INESE. Director Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social. Empresari del sector salut. 

Secratari d'organització

MONTSE SURROCA COMAS

Caldes de Malavella, 1974. Advocada en exercici. Diputada al Congrés per Girona en les Legislatures IX i X.

CARLOS LOSADA MARRODÁN

Logronyo, 1957. Doctor en Administració i Direcció d'Empresas i llicenciat en Ciències empresarials per ESADE (Universitat Ramon Llull). 

XAVIER GÜELL CARDONA

Berga, 1970. Llicenciat en Dret per la UB 1993. Actualment dirigeix l'Escola Xarxa de Berga.

DAVID PÀMPOLS CAMATS

Lleida, 1972. Arquitecte superior per la ETSA Barcelona. Exerceix la professió liberal d’arquitecte al front del seu propi estudi.

Please reload

RAMON ESPADALER PARCERISAS

Vic1963. Llicenciat en Història per la UB i llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB. Actualment  és diputat al Parlament de Catalunya

Secretari General

IGNASI RAFEL CELADA

Barcelona, 1963. Soci fundador i director de Talman Group. Enginyer industrial (Universitat Politècnica de Barcelona), MBA (ESADE), PDG (IESE). 

Vicepresident

ANTONI DURAN-SINDREU BUXADÉ

Barcelona, 1957. Doctor en Dret i Economista, és conseller d’empreses i participa activament en la societat civil amb articles de premsa.

OLGA ORTIZ MORENO

Barcelona 1978. Llicenciada en Dret per la UB. Actualment exerceix d'advocada a l'il·lustre col·legi d'advocats de Mataró.

JOAN ANTONI CABALLOL ANGELATS

Tortosa, 1964. Expert en Creació i Distribució Turística i Comerç internacional del sector Agroalimentari. President Pimec Comerç - Terres de l'Ebre

Please reload