JORNADES  MUNICIPALISTES 

DE DEBATS, ESTUDIS I PROGRAMES

ELS AJUNTAMENTS

AL SERVEI DE LES

PERSONES

!

Units per Avançar és un partit que aposta per un municipalisme centrat en la persona i en els valors de l’humanisme i el catalanisme. Posem el focus de la nostra acció política en el suport a les famílies, amb especial ateció a la gent gran, l'impuls econòmic i la seguretat. En definitiva, el municipalisme com a màxim exponent de la política de proximitat.

Des del partit impulsem unes Jornades Municipalistes sota el títol "Els ajuntaments al servei de les persones". Tractaran aspectes importants dels ajuntaments i les polítiques que cal dur endavant. Ho treballarem en  conferències, taules rodones, presentacions d'estudis i programes, debats,...

Tenim un repte molt gran com a partit el 2019: fer d'Units per Avançar un partit referent del municipalisme, construit des dels barris, els pobles i les ciutats del país amb la seva gent i per a la seva gent. Per aquesta raó, les eleccions municipals de maig de 2019 són importants. Ens juguem fer unes institucions al servei de les persones, posant els valors humanistes, centristes, reformistes i catalanistes al centre.