- INSTITUCIONS -

- UNITS PER AVANÇAR A LES PRINCIPALS INSTITUCIONS -

Parlament de Catalunya

Ramon Espadaler i Parcerisas

Diputat al Parlament de Catalunya

Vic1963. Llicenciat en Història per la UB i llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB. Ex-Conseller de Mediambient i d'Interior.

Please reload

Ajuntaments

Rosa Maria Salmeron Pallarés

Regidora de l'Ajuntament de Lleida

Lleida, 1981. Llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida. Sempre ha treballat en l’empresa privada com a advocada exercent.

Jordi Subirana i Ortells

Regidor de l'Ajuntament de Badalona

Barcelona, 1966. Estudis de Ciències Econòmiques i Empresarials. Ha treballat sempre a la empresa privada. És regifor des de l'any 2003 i portaveu a l'Ajuntament de Badalona.

Xavier Cortés Morros

Regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Barcelona, 1968. Estudis de Diplomatura de Gestió i Administració Pública i títol de Director de Seguretat Privada. Ha alternat la dedicació pública amb la privada a diversos ens locals i a la Generalitat.

Marian Herrera i Fernández

Regidora de l'Ajuntament de Cervelló

Frankfurt (Alemanya), 1970. Tècnic Superior en Administració i Finances. Regidora a l'Ajuntament de Cervelló des de l'any 2011 i Tinent d’Alcalde. 

David Masdeu i Baqués

Alcalde de Puigdàlber

Puigdàlber, 1974. Estudis d’administració d’empreses. CEO d’Especialitats M. Masdeu S.L. (Espanya). President de Maribel S.A.S (França) i de Masdeu Japan INC (Japó).

Isabel Molins i Sorribes

Regidora de l'Ajuntament de Marganell

Igualada, 1968. Ha cursat estudis de Belles Arts i Disseny Gràfic. Actualment és responsable del departament de l'empresa de disseny DEPORMAN S.L.

Joan Sangrà i Farré

Alcalde de Vilasana

Vilassana, 1961. Alcalde de Vilasana desde l’any 2004. Cursos especifics agro-ramaders. Gerent i propietari de l’empresa agricola-ramadera J.SANGRÀ.

Please reload