Comunicado de Units per Avançar sobre la Mesa de Diálogo

Units per Avançar insta al Presidente Aragonès a tener el coraje necesario para afrontar el diálogo entre los gobiernos de Catalunya y de España, aunque esta iniciativa comporte una crisis de Gobierno en el Ejecutivo que preside.

 

1- La designación de los representantes de Junts per Catalunya en la Mesa de diálogo con el Gobierno de España constituye un ataque en toda regla, premeditado y calculado en la línea de flotación de dicha Mesa.

 

2- Units per Avançar aplaude el rechazo del Presidente Aragonès a los nombres propuestos por Junts per Catalunya, la mayoría de los cuales no forman parte del Gobierno de la Generalitat.

 

3- Units per Avançar constata y subraya la existencia de una amplia mayoría en el Parlament de Catalunya favorable a la Mesa de diálogo. Una mayoría que es necesario respetar y gestionar.

 

4- Por todo ello, Units per Avançar insta al Presidente Aragonès a tener el coraje necesario para afrontar el diálogo entre los gobiernos de Cataluña y de España, aunque esta iniciativa comporte una crisis de Gobierno en el Ejecutivo que preside.

 

14 de septiembre de 2021

Comparteix

Comentaris

Relacionados

Segueix-nos

Sigues part activa del diàleg per construir una Catalunya capdavantera.

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Subscriu-te al nostre newsletter

Gracies per la teva subscripció
Hi ha algun problema, torna-ho a intentar més tard

Units per Avançar és un partit polític humanista, catalanista i democristià format per un equip humà de professionals que aporta solucions reals per a les persones i crea les condicions necessàries perquè, tots plegats, puguem contribuir al rellançament d’una Catalunya capdavantera, una millor Espanya i una Europa més forta, que ens faci sentir orgullosos.

Fes-te simpatitzant