- SOM UNITS -

Un catalanisme centrat per a un nou temps

UNITS PER AVANÇAR és un partit polític catalanista, proeuropeu, moderat i humanista.

Posem les persones al centre de l’acció política, treballem per enfortir la societat, lluitar contra la pobresa i les discriminacions i vetllem per la cohesió i justícia social.

Defensem l’economia productiva que treballa pel bé comú, permet la creació de riquesa, la seva justa distribució i la reducció de les desigualtats.

Treballem pel màxim autogovern per a Catalunya, el seu reconeixement nacional a la Constitució d'Espanya, el blindatge de la nostra llengua i cultura i per un finançament just.

Apostem per l’enfortiment de les famílies, en les seves diverses expressions, perquè esdevinguin pilar de convivència, benestar i seguretat.

Creiem en l’educació com a eix prioritari, garantint el dret dels pares a escollir el model educatiu que volen per als seus fills, ja sigui en centres privats, concertats o públics. 

Creiem en la cultura com a valor fonamental de l’esser humà, com part de la identitat d’un país i eix vertebrador de la societat.

Defensem un feminisme integrador en el que es reivindiqui la igualtat real entre homes i dones on la feminitat i la masculinitat es complementen i no es contraposen.

Creiem en una Europa més integrada políticament, unida, oberta, dinàmica i social com a espai de progrés, justícia i pau.

Apostem per una major seguretat per garantir la llibertat de les persones en un món globalitzat i interconnectat.

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR