Actualitat

27 Jul 2020

Article d'Antoni Durán-Sindreu, membre del comitè directiu d'Units per Avançar, publicat en el suplement Diners de La Vanguardia el dia 26 de juliol de 2020.

Es cierto que la situación actual de deuda y gasto público no es sostenible en el tiempo. Pero ello no es imputable al...

21 Jul 2020

Units urgeix a les institucions europees i als governs dels Estats membres, en particular al d’Espanya, a que treballin perquè els fons arribin el més ràpidament possible als sectors més necessitats.

En cas d’un rebrot del Covid-19, la UE i els governs dels Estats han de dese...

13 Jul 2020

El secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, afirma que “el Govern no pot ser una font permanent d’inseguretat jurídica”. I afegeix que  “la ciutadania de Catalunya no es mereix un Govern que genera una permanent incertesa i inseguretat jurídica, a banda d’inse...

13 Jul 2020

Reproduiïm l'entrevista a Albert Batlle, membre del comitè directiu d'Units per Avançar, publicada a El Periódico del dia 13 de juliol de 2020.

ENTREVISTA AL DIRIGENTE DE UNITS PER AVANÇAR Y TENIENTE DE ALCALDE DE BARCELONA

Albert Batlle: "Llamamos a la confluencia de todo el...

11 Jul 2020

En la seva intervenció, Albert Batlle, membre del comitè directiu, ha dit que “és hora de posar-nos d’acord per reconstruir el país, per fer un bon govern, amb un objectiu prioritari i urgent: la reconstrucció social i econòmica”.

Batlle ha subratllat que “no som frontistes....

8 Jul 2020

Entrevista d'Albert Batlle, membre del comitè directiu d'Units per Avançar, publicat a Crónica Global el dia 8 de juliol de 2020.

Batlle: "La dejación del empresariado provocó el golpe de mano en la Cámara de Comercio”

El dirigente de Units per Avançar, partido que trabaja en...

8 Jul 2020

Entrevista a Ramon Espadaler, secretari general d'Units per Avançar, publicat a La Vanguardia el dia 8 de juliol de 2020.

Ramon Espadaler: “Si se atomizan las listas del catalanismo, no entraremos”

El secretario general de Units per Avançar negocia una alianza con otros actore...

Please reload

Cercar per tags

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR