Actualitat

30 Nov 2018

Així ho ha remarcat Joan Carles Codina en l’acte de presentació del Cercle d’Units per Mataró que ha tingut lloc al Tecnocampus.

El coordinador del Cercle local ha subratllat la necessitat que els ajuntaments facin polítiques properes als ajuntaments. Joan Carles Codina ha po...

26 Nov 2018

Amb aquest objectiu, Units per Avançar ha fet una jornada dedicada a tractar els problemes i conseqüències de l’envelliment i de la baixa natalitat a la nostra societat i per subratllar la necessitat de polítiques de suport a les famílies.

Després de la intervenció de benving...

17 Nov 2018

Després de la reunió de l’Espai del diàleg a Palau de la Generalitat convocada, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha remarcat que a la reunió s’han constatat les diferències entre els diversos grups parlamentaris que hi ha assistit, però que també ha...

15 Nov 2018

El secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler ha "lamentat profundament" que no s'incorporin a la taula del diàleg convocada pel president de la Generalitat els grups parlamentaris que falten a la reunió prevista per demà.

A més, ha remarcat que  "hi ha molt marge...

14 Nov 2018

El secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, espera que aquestes tres forces polítiques reconsiderin la seva posició i finalment assisteixin a la reunió convocada per aquest divendres pel president de la Generalitat, Quim Torra.

Si premeu l’enllaç podreu escolta...

14 Nov 2018

En aquesta jornada, els ponents Josep Isern, coordinador del cercle local d’Units de Canet de Mar, Jordi Cerezuela, secretari d’Organització, Carlos Losada, membre del comitè directiu, i Ramon Espadaler, secretari general, han plantejat en el debat amb els assistents els pro...

8 Nov 2018

Una vegada formalitzada la sol•licitud d’incorporació com a membre del PPE, Units per Avançar participa com a convidat al Congrés que el PPE va començar ahir i continua avui a Helsinki (Finlàndia).

Entre els objectius que s’ha fixat Units per Avançar en el seu procés de despl...

8 Nov 2018

1.- El posicionament de la Sala del Tribunal Suprem ha obligat inexcusablement el Govern a proposar una urgent solució legislativa que garanteixi la seguretat jurídica i posi final al conflicte interpretatiu que s'ha suscitat.

2.- La decisió del Govern de fer seu el criteri j...

6 Nov 2018

En aquesta entrevista a el Matí a Ràdio 4, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler ha remarcat que “els cossos policials no es poden instrumentalitzar com aquests tres partits van fer a Alsasua.

Espadaler també ha assegurat que les posicions de Vox són homol...

2 Nov 2018

Davant la fixació de les sol·licituds de penes formulades per la Fiscalia General de l’Estat i per l’Advocacia de l’Estat als polítics investigats en el procés judicial de l’1-O de 2017, Units per Avançar vol manifestar:


1- Que el respecte que professem per la presumpció d’i...

Please reload

Cercar per tags

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR