Actualitat

31 Oct 2018

El president Torra acaba de presentar l’anomenat Consell per la República en un acte oficial al Palau de la Generalitat. Segons ha informat el mateix Govern, aquest Consell és un ens de naturalesa privada, raó per la qual sobta que hagi estat presentat en idèntics termes que...

27 Oct 2018

En la jornada municipal d’Units per Avançar s’ha ressaltat que aquest és un objectiu fonamental: posar els ajuntaments al servei de les persones i no de la República. 

Per això, en aquest sentit prioritzarem les polítiques en suport a les famílies, a l’impuls econòmic i a la...

20 Oct 2018

El secretari general d’Units per Avançar ha recordat que “aquesta mateixa setmana hi hagut veus autoritzades del món judicial que també aposten per aquesta solució”

En declaracions als mitjans de comunicació durant la seva visita a la Mostra de Comerç al Carrer i Gastronòmica...

10 Oct 2018

Espadaler alerta els independentistes a no caure en l'error de, mirant només l’objectiu suprem de la independència, considerar menors o secundàries les polítiques socials.

"Sembla clar que les polítiques socials, la seva absència o les seves limitacions, per un costat, i les...

6 Oct 2018

Espadaler considera que “JxCat i ERC, Torra i Aragonés, no governen junts perquè comparteixin un projecte, sinó perquè no tenen un altre remei”.

Espadaler destaca que “el Ple fallit d’aquesta setmana ha aixecat acta de la feblesa del President, de la desconfiança entre els do...

3 Oct 2018

Demà dijous, dia 4 d’octubre, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, intervindrà en la quarta conferència de Lliures al World Trade Center on explicarà la proposta d’Units de Pacte d’Estat Catalunya-Espanya.

Units agraeix la invitació de Lliures per partic...

Please reload

Cercar per tags

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR