Actualitat

30 Sep 2018

A l’Arderdi Eguna del PNB, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha afirmat que “un any després de l’1-O cal retornar a la política i a les institucions”.

Abans de participar en la tradicional desfilada d’autoritats, convidats i organitzacions locals a l’...

26 Sep 2018

Després de la seva reunió amb la ministra Meritxell Batet, el secretari general d’Units per Avançar ha destacat que “a diferència de Rajoy que volia vèncer, Sánchez vol convèncer. Per això,  li demanem coratge polític per posar sobre la taula una proposta concreta“.

Després d...

25 Sep 2018

El nostre secretari general, Ramon Espadaler, es reunirà amb la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, a la seu del ministeri a Madrid per exposar-li la nostra proposta de Pacte d’Estat Catalunya-Espanya, la nostra aposta per un autogovern de qua...

19 Sep 2018

Primer va ser l’exconsellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, quan va afirmar que el Govern anava de farol. Després vam saber que Puigdemont era conscient que l’executiu que presidia no tenia suports interns ni externs i tampoc planificació per gestionar el dia a dia després de...

11 Sep 2018

Units per Avançar, que ha participat per primera vegada des de la seva fundació ara fa poc més d’un any en l’ofrena floral a Rafael Casanova, demana als governs català i espanyol que donin una oportunitat al diàleg.

En declaracions als mitjans de comunicació, el secretari gen...

5 Sep 2018

Amb motiu de la Diada, Units també assistirem a l’acte de lliurament de la medalla del Parlament de Catalunya a la Associació de Mestres Rosa Sensat.

Units per Avançar – partit fundat fa poc més d’un any en la convenció del 21 d’octubre de 2017 i partit parlamentari des de le...

5 Sep 2018

El secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler també ressalta la contradicció del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra quan es compromet a complir el mandat de l’1-O i alhora demana un referèndum al president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

Espa...

Please reload

Cercar per tags

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR