Actualitat

26 Apr 2018

El nostre diputat, Ramon Espadaler, és el president d’aquesta comissió parlamentària que ahir es va constituir al Parlament de Catalunya.

Aquesta comissió porta les relacions del Parlament de Catalunya amb el Síndic de Greuges. Coneix les queixes i les peticions relatives a l...

25 Apr 2018

La regidora d’Units, Rosa Maria Salmerón, ha intervingut en l’elaboració del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Lleida que aquest matí ha aprovat inicialment la Paeria amb el suport del seu vot. Amb les aportacions d’Units, el POUM de Lleida garanteix un  desple...

25 Apr 2018

El passat diumenge 22 d'abril, el secretari d'organització d'Units, Jordi Cerezuela, va participar, a la Fira del Sant Crist de Piera. Cerezuela va acompanyar al cap d'Units a Piera, Sergio Jiménez, i van visitar les diferents parades.

En declaracions a Radio Piera, Cerezuela...

21 Apr 2018

Ramon Espadaler ha remarcat: “ni el fracàs de l’independentisme pot ser la derrota de Catalunya, ni el fracàs de l’immobilisme del PP i de CS pot ser el fracàs d’Espanya. Hi ha d’haver un camí per al diàleg i per a la concertació”

El Consell Nacional d’Units ha quedat constit...

20 Apr 2018

Així ho ha afirmat el diputat d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, en l’entrevista al programa L’Hemicicle de Catalunya Informació.

Si premeu l’enllaç podreu escoltar aquesta entrevista.

19 Apr 2018

Tot seguit reproduïm el resum de l’entrevista que aquesta nit emetrà el Punt Avui TV i que ja publica en edició digital i paper el diari català.

Enllaç del vídeo de l'entrevista

“No té sentit insistir en Puigdemont o Sànchez”

“Veig més possibilitats avui que hi hagi eleccions c...

17 Apr 2018

En aquesta entrevista al programa 24 horas de RNE, el diputat d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha remarcat la necessitat d’aquest pacte d’estat –com el que es va fer per a les pensions- per sortir del carreró sense sortida en el qual ens trobem.

Espadaler ha subratllat...

11 Apr 2018

 Entrevista de Ramon Espadaler a El Matí a Radio 4

Àudio de la entrevista

6 Apr 2018

Després de la reunió d’aquest matí del comitè directiu d’Units per Avançar presidida per Oriol Molins, el diputat d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha explicat que l’interlocutòria d’ahir de la Justícia alemanya sobre la situació de Carles Puigdemont “és una oportunitat”

...

5 Apr 2018

El diputat Ramon Espadaler del grup PSC-Units ha proposat que la comissió d’investigació dels atemptats del 17 i 18 d’agost de 2017 a Catalunya tingui una part reservada, la més sensible que té a veure amb la matèria policial. Espadaler ha remarcat que la comissió no pot ser...

Please reload

Cercar per tags

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR