Actualitat

31 Jan 2018

Així ho ha ressaltat Ramon Espadaler en aquesta entrevista a Onda Cero en el programa La Brújula.

El diputat d’Units ha afirmat que “hi ha una fractura important en l'estratègia de l'independentisme. A Catalunya el que necessitem és un govern que governi que afronti els probl...

30 Jan 2018

En aquesta entrevista a 24h de RNE, Ramon Espadaler afirma que “aplaudim la prudència d'ajornar la investidura i ara desitgem que s'obri la ronda de negociacions amb els grups parlamentaris”

El diputat d’Units per Avançar ha demanat al món independentista que proposi un altre...

Article publicat a La Vanguardia del Col·lectiu Pau i Treva integrat entre altres per Carles Losada i Jordi Alberich, signants de la Declaració Fundacional d'Units per Avançar

Fa anys, a Catalunya milers de famílies immigrants de la resta d’Espanya van elegir per als seus fil...

26 Jan 2018

Avui divendres, el diputat d'Units per Avançar al Parlament, Ramon Espadaler, serà entrevistat al programa de "8aldia". Us animem a fer-ne seguiment, també a les xarxes socials.

24 Jan 2018

"El que diuen internacionalitzar el conflicte és desprestigiar Catalunya"

Si premeu l’enllaç podreu escoltar aquesta entrevista del diputat d’Units per Avançar al Parlament en el programa La Bruíxola d’Onda Cero Catalunya.

Algunes de les seves frases són:

.- No acceptaren un de...

20 Jan 2018

En la jornada “Units per Avançar: Reptes 2018”, s’han marcat les prioritats polítiques de 2018: cohesió social, creixement econòmic, dignitat personal i col·lectiva, defensa  i promoció de l‘autogovern i, per descomptat, europeisme.”

Espadaler encoratja el president del Parla...

17 Jan 2018

Avui el Parlament de Catalunya ha donat el tret de sortida a la XIIa Legislatura amb la Constitució de la Cambra.

Des d'Units per Avançar felicitem al nou President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, i agraïm que apel·li a la diversitat de la Cambra, a la necessitat d...

16 Jan 2018

Davant les incògnites que s’albiren en el Ple de constitució del Parlament de Catalunya -XIIa Legislatura-, Units per Avançar assumeix el Dictamen dels lletrats de la Cambra.

La posició del Grup Parlamentari dels Socialistes i Units per Avançar es basa en el respecte a la leg...

Una de las muchas “revoluciones” en la gestión de nuestro sistema tributario ha sido, sin duda, la generalización del régimen de “autoliquidación” que, como sabemos, consiste en que el contribuyente no solo “declara” determinados hechos con trascendencia tributaria, como por...

15 Jan 2018

El proper dissabte dia 20 gener tindrà lloc la jornada de reflexió i debat “Units per Avançar: Reptes 2018” per fer balanç de la nostra activitat de l’any passat i de les eleccions al Parlament de Catalunya i per encarar els reptes de futur que ara se’ns plantegen.

L’activita...

Please reload

Cercar per tags

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR