Actualitat

30 Jun 2017

Recuperem l'entrevista a Carlos Losada del passat dijous 29 de juny al programa "La Brújula" d'Onda Cero.

En este enfermizo mundo de las abreviaturas, el SII es lo que se conoce como Sistema de Información Inmediata; una nueva obligación que Hacienda exige a determinadas empresas y que consiste en suministrar a tiempo real un ingente número de información registral. Personalment...

26 Jun 2017

En el següent enllaç trobareu l'entrevista que avui publica el diari "El País" al portaveu d'Units per Avançar, Carlos Losada.

Anar a l'entrevista

22 Jun 2017

 

El passat dijous 22 de juny, el portaveu d'Units per avançar, Carlos Losada, va ser entrevistat al programa de "La Brúixola" d'Onda Cero. 

22 Jun 2017

Aquesta nit, a partir de les 21:20h. el portaveu d'Units per Avançar, Carlos Losada, serà entrevistat en directe en el programa La Bruíxola que condueix Robert Calvo en els estudis de Barcelona d'Onda Cerco Catalunya. Dia: 22 de juny Hora: 21:20h. en directe Lloc: E...

17 Jun 2017

Accedeix a la Declaració fundacional fent clic aquí.

17 Jun 2017

El pròxim dilluns, dia 19 de juny, a les 17h, en l’aula 1 del Col·legi de Periodistes de Catalunya, presentarem públicament la Declaració Fundacional d’un nou partit a Catalunya: Units per avançar.

Carles Losada, com a portaveu dels signants de la Declaració Fundacional,...

Please reload

Cercar per tags

L'ús d'aquest lloc implica l'acceptació de l'Avís legal i política de privacitat d'UNITS PER AVANÇAR